Voor de website van de maand november zijn we een digitaal kijkje gaan nemen in het Friese Dokkum. Martijn Helmus en Martijn Helmus, die overigens in dezelfde straat wonen, zijn fanatieke vissers en hebben naast het vissen ook een fantastische website gemaakt. De website draagt de zeer aansprekende naam Cyber-vissen.nl. Bij binnenkomst valt direct het professionele en mooie lay out op; de rustige kleuren en een mooi navigatiesysteem brengen de bezoeker direct op de plaats waar zij willen zijn.

En wat dat betreft is de website een verademing te noemen in hengelsportland. De website Cyber-vissen.nl heeft een diversiteit aan onderwerpen die ontspannen te lezen zijn. Allereerst is er een gehele pagina besteedt aan alle vissoorten die in Nederland voorkomen. Een prachtig zoeksysteem brengt je overigens direct naar de vis van keuze. Bij iedere vis staat een voorbeeld en een zeer ruime toelichting. Wanneer je klikt op "Visvangsten" zie je de webmasters zelf aan het werk. Een zeer uitgebreid menu verschijnt wanneer er wordt gekeken op "Vistechnieken". Hier is alles te lezen omtrent Feedervissen, vaste stokvissen, materialen voor witvissen, tips voor de wedstrijdvisser, diverse algemene tips en trucs, vissersknopen en vissen op half water. Er staat zoveel informatie, dat je er zeker een lekkere winteravond kan gaan vullen achter je computer.

Verder staat er een mooi gedeelte omtrent "Voertips". Hier wordt je als bezoeker van Cyber-vissen meegenomen naar de wondere wereld van voer- en aasaanbiedingen. Onder "Vistactieken" kan je alles te weten komen hoe je jouw favoriete vis kan belagen aan de waterkant. Echt een leuk en fantastisch stuk om voor te gaan zitten! Cyber-vissen zet de puntjes op de I door een hele mooie weerverkenner op de website. Je wordt rechtsreeks gebracht naar diverse webcams in Nederland. Zo zie je direct wat voor actueel weer het is in desbetreffende omgeving. Zo´n zelfde staaltje zetten zij voort met de "Getijden". Je wordt digitaal direct naar je vislocatie gebracht en kan daar de actuele getijden bekijken.

Voorts is er nog een uitgebreide linkpagina met diverse links naar hengelsportsites, een gedeelte over de visserijwet en heeft Cyber-vissen ook een geheel eigen forum.
Cyber-vissen is gewoonweg een hele leuke en interessante website en zijn terecht website van de maand november!

Joomla SEF URLs by Artio